Nieuws van de ouderraad | Uitwisselingslunch

Dit jaar mochten we docenten uit Turkije (Istanbul), Griekenland (Athene) en Spanje (Mallorca en Daroca) ontvangen tijdens de thuisweek van de uitwisseling.

Dinsdagmiddag 30 januari mochten we voor de uitwisselings-docenten en onze eigen docenten die zich deze week bezighouden met de uitwisseling, een smakelijke lunch organiseren. Alle leden van de ouderraad hebben enthousiast gereageerd op de oproep om Nederlandse gerechten te maken. Zo konden we de buitenlandse docenten kennis laten maken met typisch Nederlandse gerechten zoals erwtensoep, kaas, worstenbroodjes, paling en kibbeling maar ook wat we als Nederlanders graag eten. We hebben lokaal 0.08 voor de gelegenheid gezellig omgetoverd voor de lunch en hebben we de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen.

Hier vind je meer foto’s van de uitwisselinglunch en de andere activiteiten van dag 2.

Hier vind je meer informatie over de hele uitwisselingsweek.

Wat doet de ouderraad nog meer? 

Vanuit de ouderraad organiseren we gedurende het schooljaar diverse activiteiten en worden we bij veel schoolse zaken betrokken. Zo helpen we bij de open dag, ouderavond, diploma-uitreiking en het huiskamerproject (voor examenkandidaten), werken we samen met de leerlingenraad bij bijvoorbeeld het kerstontbijt en zorgen we voor een presentje voor de docenten aan het begin van het schooljaar. De ouderraad fungeert als klankbord voor de schoolleiding en overlegt over zaken die leven bij ouders/verzorgers en leerlingen, zoals bijvoorbeeld roosterzaken en bij het invoeren van het nieuwe (landelijke) telefoonbeleid.

Lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier, mee te denken en een bijdrage te kunnen leveren in de ouderraad? Dan nodigen we je uit voor ons volgende overleg op maandag 25 maart om 19.30 uur op ’t Atrium. Meld je wel even van tevoren aan via: ouderraad@t-atrium.nl Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie.

We hopen je te zien of te spreken!

Ouderraad ’t Atrium