Werken bij 't Atrium

Vacatures op Meesterbaan

We hebben regelmatig vacatures. Deze plaatsen wij op Meesterbaan.nl. Heb jij zin om in een team met enthousiaste docenten samen te werken op ’t Atrium? Houd dan onze vacatures op Meesterbaan in de gaten.

Stageplekken

Studenten zijn op ’t Atrium van harte welkom om stage te lopen. Wij hebben op onze school voor elke sectie een enthousiaste stagebegeleider. Wij vinden het belangrijk om stagiaires kansen te geven zich te oriënteren op en te ontwikkelen in het geven van onderwijs.
Heb je interesse in een stageplaats? Stuur dan een bericht naar onze stagecoördinator mevrouw C. (Chris) Lintjens via c.lintjens@t-atrium.nl.

Daarom werken op ’t Atrium

‘t Atrium is een prettige school om op te werken. De docenten zijn niet alleen collega’s maar ook vrienden van elkaar en dat merk je in alles. We hebben lol met elkaar, binnen en buiten de school, zowel met de leerlingen als met docenten onderling. Als we elkaar nodig hebben, zijn we er ook voor elkaar. Dat maakt ons bijzonder!

We hebben korte lijntjes met elkaar, we houden elkaar goed op de hoogte en we zorgen met zijn allen voor een veilig klimaat. We kennen elkaar. We zeggen wat we vinden en we gaan ervoor.

Initiatieven van docenten worden enthousiast ontvangen en de docent krijgt de vrijheid om nieuwe dingen te ontwikkelen. Zo zijn er nieuwe vakken onderzocht en binnen een jaar wordt er al in lesgegeven. Big History en twee van onze profielen, Atrium International en Xplore zijn hier voorbeelden van.

Wij zijn nationaal en internationaal bekend om onze inzet voor de internationalisering van het onderwijs en in de regio staan we bekend als dé Sportschool. Ongeveer de helft van de brugklassen volgt het profiel Sportklas.

Op ’t Atrium zijn we ambitieus. We willen altijd meer en we willen het altijd beter. Iedere docent mag sowieso een scholing per jaar doen op een gebied waar hij/zij zich betrokken bij voelt. Zo heeft iedereen naast zijn/haar vakgebied nog een extra specialiteit. Daar heeft iedereen weer profijt van.