Welkom groep 8

’t Atrium
Verleg je grenzen

  • Sporten combineren met school? Kies voor de Sportklas.
  • Goed Engels leren, de wereld zien? International is the way!
  • Nieuwsgierig en vol creativiteit? Kies voor Xplore.

Ontdek ’t Atrium

Ontdek ’t Atrium en verleg je grenzen! Kom naar onze Experiencemiddagen, ons Open Huis of onze informatieavonden en ontdek wat ’t Atrium zo bijzonder maakt. Je leert zo op uitdagende wijze onze docenten, vakken en ons gebouw kennen.

Ervaar waarom wij de sportiefste school van de regio zijn, verdiep je in Atrium International en ontdek wat we bij Xplore aanbieden.

Wanneer?
In oktober vind je op deze pagina de data wanneer wij ons Open Huis de Experiencemiddagen en informatieavonden houden.
Wij zien ernaar uit om jou te leren kennen!

Experiencemiddag

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij en wil je de bijzondere sfeer van ’t Atrium proeven? Kom dan onze school ontdekken tijdens onze Experiencemiddagen in januari februari en ga mee op ontdekkingsreis.

Kom jij ook?

Sportklas

Geniet jij ervan om te sporten? Houd je van sportieve uitdagingen? Kies dan voor onze Sportklas. Get ready, set… GO!

Atrium International

Wil je heel goed Engels leren spreken? Ben je nieuwsgierig naar mensen uit andere landen en culturen? Kies dan voor Atrium International. Go for it!

Xplore

Ben je nieuwsgierig? Wil je je blik verruimen? Bruis je van creativiteit? Kies dan voor Xplore en ontdek waar jouw passie ligt!

Flexrooster

Op ’t Atrium werken we met een flexrooster. In ons flexrooster duren de lessen 80 minuten, waarvan je er meestal drie op een dag hebt. Voor en na de lessen zijn er flexuren van 40 minuten.

2-jarige brugklas

Belangrijk voor jou om te weten: wij werken met een 2-jarige brugklas. Je begint in een vwo-, vwo/havo- of havo/mavo-brugklas volgens het schooladvies dat je op de basisschool krijgt. Je krijgt bij ons twee jaar de tijd en ruimte om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. De overstap naar de middelbare school is voor veel leerlingen best groot, maar nu heb je twee keer zo veel tijd om je draai daarin te vinden. Dit vinden we erg belangrijk.

Ik vind het fijn dat je zelf kunt kiezen uit extra vakken

Lasse Tolboom

Docenten besteden veel aandacht aan oplossingen.

Sophie de Man