Jo de Rijck met ‘Maak je dromen waar’

In de 2e A-week was er voor de leerlingen van het 1e jaar en de sportleerlingen uit het 2e jaar een mooie voorstelling georganiseerd in de aula.  

Veel leerlingen zitten vol dromen over het leven en de liefde en kijken reikhalzend uit naar de toekomst, maar gaan deze dromen ook uitkomen?

In een knotsgekke maar zeer leerzame voorstelling gaf Jo De Rijck raad. Hoe kun je het zó aanpakken dat je dromen uitkomen? Hij deed dit op zijn eigen unieke en onvergetelijke manier in de interactieve voorstelling ‘Maak je dromen waar’. Een voorstelling vol verrassingen, van een ontmoeting met een kip die gedachten kon lezen tot een jongleer act met een draaiende kettingzaag. Jo betrok de hele zaal bij de show, regelmatig nodigde hij vrijwilligers uit het publiek uit om hem op het podium te helpen. Jo behandelde alle vrijwilligers met veel respect, zij waren de sterren van de dag!

Over de artiest                                                                                                         

Jo De Rijck (1981) won in 2007 het cabaretfestival Kleinzalig. In datzelfde jaar was hij finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Met de voorstelling Maak je dromen waar komt hij langs op scholen door heel Nederland!