Schoolvoorstelling 'Later Begint Nu'

Ontdek je pad: schoolvoorstelling ‘Later Begint Nu’ voor profielkeuze in havo-3 en vwo-3!”

Het is weer zover: de profielkeuze voor havo-3 en vwo-3 staat voor de deur. Een spannende tijd, want deze keuze bepaalt een groot deel van de toekomst. Geen paniek! We zijn er om te helpen. Daarom volgen de leerlingen van havo-3 en vwo-3 de schoolvoorstelling ‘Later Begint Nu’!

Wanneer? Vrijdag 22 december van 10.30 uur tot 12.20 uur.

Waar? In de aula.

Keuzes maken

Deze voorstelling is speciaal ontwikkeld om jullie inzicht te geven in het proces van profielkeuze. Want laten we eerlijk zijn, het is geen makkelijke opgave. Maar met theater maken we het leuk en begrijpelijk!

Wat kun je verwachten? Nou, we duiken in vragen zoals: wat verwacht je eigenlijk van jezelf en wat verwachten je ouders van jou? Hoe ga je om met die keuzestress? Heeft de mening van je vrienden invloed op jouw profielkeuze? En laten we niet vergeten: hoe deal je met vooroordelen?

Al deze factoren spelen een rol in jouw keuze, en tijdens de voorstelling worden ze op een vermakelijke en genuanceerde manier behandeld. We dagen je uit om na te denken over je eigen keuzeproces. Wat zijn jouw motieven, wie zijn jouw raadgevers, en wat is eigenlijk jouw keuzestijl?

Kortom, als je na deze voorstelling begrijpt waarom jij dat ene profiel kiest, dan is dat een keuze die bij jou past op dat moment. Mis het niet! We zorgen voor een leerzame, maar vooral leuke ochtend.