Ouderraad zoekt secretaris

Op zoek naar een secretaris

Wie komt de ouderraad versterken?

De ouderraad van ’t Atrium is op zoek naar een betrokken ouder/verzorger die vanaf het komende schooljaar als secretaris (notulist) van de ouderraad wil fungeren. Onze huidige secretaris wil het stokje overdragen aan een enthousiaste ouder die met frisse ideeën de taken kan overnemen.

Wat zijn de taken van de secretaris van de ouderraad?

Gedurende het jaar vinden er vijf vergaderingen plaats waarin we lopende activiteiten en schoolse zaken bespreken. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van agendapunten, die je vervolgens met de voorzitter bespreekt. Daarnaast coördineer je het jaarverslag en schrijf je een verslag van elke vergadering. De secretaris ondersteunt ook bij verschillende activiteiten, afhankelijk van het aantal ouders in de ouderraad.

Waarom zou je lid willen worden van de ouderraad?

Als bestuurslid (secretaris) lever je een positieve bijdrage aan de gang van zaken op school. Je bent betrokken bij de school, neemt deel aan en denkt mee over diverse activiteiten, en hebt meer contact met andere ouders en het team.

Als je het leuk vindt om actief betrokken te zijn bij het middelbaar onderwijs en de school van je kind, dan zoeken we jou!

Onze wensen

We zijn op zoek naar iemand met frisse ideeën, die proactief is en zijn mening durft te geven. Het werk voor de ouderraad is gezellig en gevarieerd, en je komt terecht in een enthousiast team van diverse ouders. Je zult samenwerken in een enthousiast team van diverse ouders, waarin jouw perspectief gewaardeerd wordt.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie of nieuwsgierig bent geworden, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan rechtstreeks bij een van de bestuursleden of via e-mail: ouderraad@t-atrium.nl

We kijken uit naar je reactie, want we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Groet,

Ouderraad van ’t Atrium