Ouderavond 'Pubers ondertiteld'

Pubers ondertiteld

Ouderraad van ’t Atrium nodigt u uit voor een Ouderavond

Al het gedrag van je puber is eigenlijk communicatie en vaak laten ze iets anders zien dan dat ze bedoelen.

Ouders leren op deze avond de ondertiteling van hun pubers te lezen. Welke emoties en gedachten liggen er onder hun gedrag? En welke ondertiteling hoort er bij je eigen uitspraken? De acteurs geven ouders bruikbare tools in handen waarmee ze thuis verder kunnen.

Wat komt er aan bod?

In deze ouderavond komen vele thema’s uit het leven van onze pubers aan bod. Het online leven op de socials, groepsdruk, stress, gamen en oh ja, er is ook nog dat huiswerk. Wat er in de zaal bij ouders leeft, krijgen onze acteurs haarscherp boven tafel. Als experts in improviseren en communiceren zetten zij dilemma’s van ouders om tot herkenbare scenes waarin iedereen zich herkent. Een must voor iedere ouder die ook in roerige tijden graag in contact blijft met z’n puber.

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 31 mei 2023 19:30 uur
Inloop: vanaf 19:15 uur
Locatie: Aula

Reacties van ouders

  • “ Heel herkenbaar, wat me ook rust geeft, want tijdens de voorstelling dacht ik: mijn zoon is eigenlijk normaal!”
  • “Ik heb een erg leuke avond gehad, jullie zetten die pubers zo geloofwaardig neer, het is net alsof ik naar mijn eigen huiskamer kijk, met mijn gezin erin!”
  • “ Geweldige avond, het heeft m’n ogen wel geopend doordat ik nu meer vanuit mijn zoon kan denken”

De Nieuwe Lichting www.dnltheatercollectief.nl

DNL speelt wekelijks voor jongeren, ouders en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn.