Nieuws van de Ouderraad

Woensdag 5 oktober was het de dag van de leraar. Wij als ouderraad vinden dit een mooi moment om de docenten en meewerkend personeel in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet, namens alle ouders en leerlingen.

Dit jaar hebben we ze getrakteerd op een gezonde traktatie namelijk een verse smoothie uit de Smoothiebar. De fruitboost werd erg gewaardeerd door al het personeel. Uiteraard werd er ook gedacht aan de onderwijskrachten die niet aanwezig konden zijn en stond er de volgende dag een heerlijke smoothie voor ze klaar. Ook de leerlingen waren enthousiast over de smoothiebar en stonden tevergeefs in de rij voor een gezonde booster.

Wat doet de ouderraad nog meer? 

Vanuit de ouderraad organiseren we gedurende het schooljaar ook veel andere activiteiten en worden we bij veel schoolse zaken betrokken. De ouderraad fungeert als klankbord voor de schoolleiding en overlegt over zaken die leven bij ouders en leerlingen. Zoals bijvoorbeeld bij de implementatie van het flexrooster.

Wist je dat de ouderraad je een laagdrempelige mogelijkheid biedt om betrokken te raken bij het middelbaar onderwijs en de school van jouw kind?

Nieuwe leden

Lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier, mee te denken en een bijdrage te kunnen leveren in de Ouderraad? Of wil je eens ‘kijken’ wat we precies doen? Dan nodigen we je uit voor ons volgende overleg op maandag 14 november om 19.30 uur. Meld je wel even van tevoren aan via: ouderraad@t-atrium.nl. Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie.

We hopen je te zien of te spreken!

Ouderraad van ’t Atrium