Nieuws van de Ouderraad

Uitwisseling

Dit jaar mochten we weer een hele groep leerlingen en docenten ontvangen tijdens de thuisweek van de uitwisseling.

Donderdagmiddag 2 februari waren de leerlingen naar het centrum van Amersfoort en hadden de uitwisselings-docenten een middag vrij. Een mooi moment voor de docenten om even te ontspannen en verzorgd te worden tijdens een hectische week. En een mooi moment om een stukje van onze cultuur te laten zien aan onze buitenlandse gasten door middel van een lunch met Nederlandse gerechten.

De leden van de ouderraad hebben een lokaal omgebouwd tot een gezellige ruimte met lopend buffet. Door ieder lid van de ouderraad werden hapjes gemaakt met een typisch Nederlands tintje, zoals erwtensoep, hartige taart, stamppot andijvie, pannenkoeken en appeltaart. Vooral de broodjes kroket vielen erg in de smaak.

Wat doet de ouderraad nog meer? 

Vanuit de ouderraad organiseren we gedurende het schooljaar ook veel andere activiteiten en worden we bij veel schoolse zaken betrokken. De ouderraad fungeert als klankbord voor de schoolleiding en overlegt over zaken die leven bij ouders/verzorgers en leerlingen. Zoals bijvoorbeeld bij de implementatie van het flexrooster.

Ben jij de nieuwe voorzitter van de ouderraad?

Gezocht: Voorzitter en nieuwe leden

De ouderraad van ’t Atrium is op zoek naar nieuwe leden en met name naar een voorzitter. Onze huidige voorzitter is geruime tijd voorzitter van de ouderraad geweest en wil het stokje overdragen aan een enthousiaste ouder die weer met een nieuwe kijk de taken kan overnemen.

Lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier, mee te denken en een bijdrage te kunnen leveren in de ouderraad? Of wil je eens ‘kijken’ wat de voorzitter precies doet? Dan nodigen we je uit voor ons volgende overleg op maandag 20 maart om 19.30 uur. Meld je wel even van tevoren aan via: ouderraad@t-atrium.nl Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie.

We hopen je te zien of te spreken!

Ouderraad ’t Atrium