Vertrek Gijs Droste

Gijs Droste

Vertrek

Gijs Droste, onze conrector voor de bovenbouw, heeft eind januari zijn vertrek bij ’t Atrium aangekondigd. Hij gaat een mooie, nieuwe uitdaging aan als kwartiermaker / rector van het nieuw te bouwen Limus College. Ik vind het jammer dat we de kwaliteiten van Gijs maar zo’n korte periode hebben kunnen benutten, maar begrijp de uitdaging die hij in Utrecht heeft weten te vinden. Via deze weg wil ik Gijs bedanken voor zijn inzet op ’t Atrium en hem enorm veel succes toewensen op het Limus College.

Sander Blok

per 8 maart 2023 conrector bovenbouw a.i.

Sander Blok start op 8 maart als conrector bovenbouw. Tot aan de zomervakantie zal hij 3 dagen per week op ’t Atrium aanwezig zijn.

Van oudsher is hij docent Aardrijkskunde en kreeg al snel in zijn loopbaan leidinggevende rollen naast het docentschap. Sander Blok: “De laatste jaren werk ik als interim leidinggevende in het onderwijs en begeleid ik leidinggevenden binnen en buiten het onderwijs. In mijn werk vind ik het fijn om persoonlijk te zijn, zaken helder en concreet te maken en te durven uitproberen.”

Werving nieuwe conrector

Voor na de zomervakantie zal een nieuwe conrector gezocht worden. De werving hiervan en de vacature is binnenkort terug te vinden op onze LinkedIn-pagina. Je helpt ons heel erg door dit bericht te delen in je eigen netwerk.